Irene Schouten wordt lijstduwer voor Natuurlijk BBW

Als dochter van een tulpenkweker kent top-schaatsster en kersvers wereldkampioen Irene Schouten uit Andijk het belang van een goed werkend waterschap. Schoon water dat snel afgevoerd kan worden is een must voor iedereen die woont op een plek als Noord-Holland, waar we grotendeels onder zeeniveau leven. Irene Schouten bezet plek 49 op de kieslijst van Natuurlijk BBW en is daarmee lijstduwer. Omdat haar schaatscarrière uiteraard de prioriteit heeft is er nog geen tijd voor een bestuursfunctie in het waterschap.
Wel ondersteunt zij het partijprogramma en is zij vooral enthousiast dat Natuurlijk BBW zich inzet voor het optimaal mogelijk maken van veilige schaatsroutes op natuurijs bij een voorspelde vorstperiode. “Dan kan elk kind weer het plezier ervaren van schaatsen” aldus Irene, die ook heeft leren schaatsen op een geschikt slootje bij haar thuis.

Irene Schouten is lijstduwer bij Natuurlijk BBW

Related Posts

HHNK en PWN onderzoeken aanpak microverontreinigingen en hergebruik afvalwater

HHNK en PWN onderzoeken aanpak microverontreinigingen en hergebruik afvalwater

Internetconsultatie geborgde zetels

Internetconsultatie geborgde zetels

Neerslagoverschot is onder controle

Elly Koning beëdigd als bestuurder HHNK

1 Comment

  1. Blij met jullie inzet voor goede vaarroutes. Hoewel liefhebber van natuurijs, vind ik dat de aandacht voor schaatsroutes achterhaald is door de klimaatveranderingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest recente berichten

Video’s

Links

Facebookberichten