Irene Schouten wordt lijstduwer voor Natuurlijk BBW

Als dochter van een tulpenkweker kent top-schaatsster en kersvers wereldkampioen Irene Schouten uit Andijk het belang van een goed werkend waterschap. Schoon water dat snel afgevoerd kan worden is een must voor iedereen die woont op een plek als Noord-Holland, waar we grotendeels onder zeeniveau leven. Irene Schouten bezet plek 49 op de kieslijst van Natuurlijk BBW en is daarmee lijstduwer. Omdat haar schaatscarrière uiteraard de prioriteit heeft is er nog geen tijd voor een bestuursfunctie in het waterschap.
Wel ondersteunt zij het partijprogramma en is zij vooral enthousiast dat Natuurlijk BBW zich inzet voor het optimaal mogelijk maken van veilige schaatsroutes op natuurijs bij een voorspelde vorstperiode. “Dan kan elk kind weer het plezier ervaren van schaatsen” aldus Irene, die ook heeft leren schaatsen op een geschikt slootje bij haar thuis.

Irene Schouten is lijstduwer bij Natuurlijk BBW

Related Posts

Dijkgraaf Luc Kohsiek zoekt waterschapsbestuurders

Dijkgraaf Luc Kohsiek zoekt waterschapsbestuurders

Oproep Stichting Stem op een vrouw

Oproep Stichting Stem op een vrouw

Vragen over rietmaaien in de Schermer

Vragen over rietmaaien in de Schermer

Natuurlijk BBW feliciteert Irene Schouten

Natuurlijk BBW feliciteert Irene Schouten

1 Comment

  1. Blij met jullie inzet voor goede vaarroutes. Hoewel liefhebber van natuurijs, vind ik dat de aandacht voor schaatsroutes achterhaald is door de klimaatveranderingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Nieuwsbrief aanvragen

Wanneer je de halfjaarlijkse nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kun je onderstaand formulier invullen.

    Video’s

    Links

    Facebookberichten