Bestuursblog Elly Koning

De laatste inhoudelijke CHI (Algemeen bestuur) vergadering van dit huidige bestuur is inmiddels geweest. Wij hebben het voorstel geamendeerd voor een uitgebreider onderzoek betreffende de verbeteringen van een drietal RWZI’s (Rioolwaterzuiveringsinstallaties). Ook het kwijtscheldingsbeleid voor ZZP’ers steunen wij.
Op 20 maart mag u gebruik maken van uw democratisch recht om uw stem uit te brengen voor een nieuw bestuur, zodat dit mooie Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier op een goede manier voor uw veiligheid, gezondheid en voldoende zoetwater te kan blijven zorgen BBW gaat door de samenwerking met de Koninklijke Schuttevaer en de Koninklijke Watersportvereniging en een aantal IJsclubs in ons gebied verder onder de naam: Natuurlijk BBW. Wij rekenen op uw steun en stem!

Met hartelijke groet,
Elly Koning – Bruijn, fractie voorzitter en lijsttrekker

Related Posts

HHNK en PWN onderzoeken aanpak microverontreinigingen en hergebruik afvalwater

HHNK en PWN onderzoeken aanpak microverontreinigingen en hergebruik afvalwater

Internetconsultatie geborgde zetels

Internetconsultatie geborgde zetels

Neerslagoverschot is onder controle

Elly Koning beëdigd als bestuurder HHNK

1 Comment

  1. inhoudelijke CHI, RWZI’s en het kwijtscheldingsbeleid voor ZZP-ers. Als deze blog mij moet helpen bij het bepalen van de keuze op 20 maart dan moet ik u teleurstellen. Ik heb als eenvoudig ingeland geen idee waar dit over gaat. Of moet ik er vanuit gaan dat zo’n bestuursblog helemaal niet voor mij bestemd is.

    Vriendelijke groet,

    Jan Huisman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest recente berichten

Video’s

Links

Facebookberichten