Bestuursblog Elly Koning

De laatste inhoudelijke CHI (Algemeen bestuur) vergadering van dit huidige bestuur is inmiddels geweest. Wij hebben het voorstel geamendeerd voor een uitgebreider onderzoek betreffende de verbeteringen van een drietal RWZI’s (Rioolwaterzuiveringsinstallaties). Ook het kwijtscheldingsbeleid voor ZZP’ers steunen wij.
Op 20 maart mag u gebruik maken van uw democratisch recht om uw stem uit te brengen voor een nieuw bestuur, zodat dit mooie Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier op een goede manier voor uw veiligheid, gezondheid en voldoende zoetwater te kan blijven zorgen BBW gaat door de samenwerking met de Koninklijke Schuttevaer en de Koninklijke Watersportvereniging en een aantal IJsclubs in ons gebied verder onder de naam: Natuurlijk BBW. Wij rekenen op uw steun en stem!

Met hartelijke groet,
Elly Koning – Bruijn, fractie voorzitter en lijsttrekker

Related Posts

Dijkgraaf Luc Kohsiek zoekt waterschapsbestuurders

Dijkgraaf Luc Kohsiek zoekt waterschapsbestuurders

Oproep Stichting Stem op een vrouw

Oproep Stichting Stem op een vrouw

Vragen over rietmaaien in de Schermer

Vragen over rietmaaien in de Schermer

Natuurlijk BBW feliciteert Irene Schouten

Natuurlijk BBW feliciteert Irene Schouten

1 Comment

 1. inhoudelijke CHI, RWZI’s en het kwijtscheldingsbeleid voor ZZP-ers. Als deze blog mij moet helpen bij het bepalen van de keuze op 20 maart dan moet ik u teleurstellen. Ik heb als eenvoudig ingeland geen idee waar dit over gaat. Of moet ik er vanuit gaan dat zo’n bestuursblog helemaal niet voor mij bestemd is.

  Vriendelijke groet,

  Jan Huisman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Nieuwsbrief aanvragen

Wanneer je de halfjaarlijkse nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kun je onderstaand formulier invullen.

  Video’s

  Links

  Facebookberichten